VASTGOED NIEUWS

ONZE INVESTERINGSTIPS

DE 6 PIJLERS VAN GOEDE VASTGOEDINVESTERINGEN

INVESTEREN MET DE CORES GARANTIE 

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement.  Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt. Op die manier verzekeren we een vlotte verkoop en is voor u als verhuurder het risico op leegstand gedekt.

 

BEKIJK ONZE INVESTERINGSOPPORTUNITEITEN

Onze investeringsopportuniteiten bestaan uit gunstig gelegen 1 en 2 slpk appartementen, erkende assistentiewoningen of parkeerplaatsen. Stuk voor stuk producten op een toplocatie en met een goed en stabiel toekomstig rendement.

 

HERBEKIJK DE WEBINAR VAN 16/10/2021

Naar goede gewoonte organiseerde CORES dit najaar een infosessie over strategisch investeren in vastgoed, net als vorig jaar in een digitaal jasje. 

Na de afschaffing van de woonbonus in januari 2020 doet de Vlaamse regering een kleine 2 jaar later weer heel wat stof opwaaien bij toekomstige vastgoedeigenaars. Zowel bij eindgebruikers als bij investeerders zijn er sinds de recent aangekondigde maatregelen over mogelijk verplichte schattingen voor het verkrijgen van een lening en de wijziging in registratierechten heel wat vragen gerezen over de gevolgen voor hun portefeuille. 

Is de aanhoudende vastgoedhausse eerder een economische realiteit of toch een statistische verblinding?  

Op 16 november deelden twee doorwinterde experts hun visie over de fiscale gevolgen van de recente maatregelen voor de vastgoedmarkt om zo enkele fabels van feiten te kunnen onderscheiden.

Wenst u deze webinar te herbekijken? Laat uw gegevens achter en bekijk de opname.

Laat uw gegevens achter en herbekijk onze webinar!

maak een afspraak

We maken graag tijd voor u vrij om samen uw investeringsmogelijkheden te bekijken.

Vul het formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Plant u liever een videocall in met één van onze vastgoedexperten?